Općenji uvjeti korištenja za XYUFM Radio

Dobrodošli na XYUFM Radio! Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće općenite uvjete korištenja prije nego što pristupite i koristite našu radijsku platformu. Korištenjem XYUFM Radija, pristajete na sljedeće uvjete:


1. Prihvaćanje uvjeta:

a) Korištenjem XYUFM Radija, potvrđujete da ste upoznati s ovim uvjetima korištenja i da ih prihvaćate u cijelosti.

b) Ako se ne slažete s ovim uvjetima, molimo vas da prestanete koristiti XYUFM Radio.


2. Autorska prava:

a) Sva autorska prava na glazbu, sadržaj i logo XYUFM Radija su vlasništvo XYUFM Radio tima ili drugih relevantnih nositelja autorskih prava.

b) Zabranjeno je reproduciranje, distribuiranje, kopiranje, prenos, javno izlaganje ili modificiranje bilo kojeg dijela sadržaja XYUFM Radija bez izričitog pisanog dopuštenja vlasnika autorskih prava.


3. Korištenje usluge:

a) XYUFM Radio je dostupan za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.

b) Korisnici su odgovorni za svoje postupke tijekom korištenja XYUFM Radija i obvezuju se ne koristiti uslugu u svrhe koje su protuzakonite ili štetne za druge korisnike ili za samu platformu.


4. Pravila ponašanja:

a) Korisnici su dužni poštovati pravila ponašanja na XYUFM Radiju, uključujući zabranu vrijeđanja, uznemiravanja ili širenja mržnje prema drugim korisnicima.

b) Zabranjeno je objavljivanje sadržaja koji je uvredljiv, ilegalan, prijeteći, pornografski ili na drugi način neprikladan.


5. Odgovornost:

a) XYUFM Radio ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške, prekide u radu ili gubitak podataka prilikom korištenja platforme.

b) Korisnici koriste XYUFM Radio na vlastitu odgovornost.


6. Promjene uvjeta:

a) XYUFM Radio zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku.

b) Nastavak korištenja XYUFM Radija nakon takvih promjena smatrat će se prihvaćanjem novih uvjeta.


Molimo vas da ovaj dokument pažljivo pročitate i pridržavate se navedenih uvjeta korištenja tijekom korištenja XYUFM Radija. Hvala vam na posvećenosti i uživanju u našoj radijskoj platformi!


Datum stupanja na snagu: 31-5-2023